HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI

Önceki sınıflardan sorumlu dersi olan öğrencilerimizin sorumluluk sınavları, aşağıdaki takvim doğrultusunda 21 Haziran 2021-28 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

18.06.2021 222

Öğrencilerimizin sınavlarla ilgili aşağıda yer alan açıklamaları dikkatle okumalarını rica ederiz.

Açıklamalar:

1. 2019-2020 öncesindeki eğitim-öğretim yıllarından sorumlu dersi olan öğrencilerimizin sınavları ilgili sınıf düzeyinin tüm müfredatını kapsamaktadır.

2. 2019-2020 eğitim-öğretim yılından sorumlu dersi olan öğrencilerimizin sınavları yüz yüze eğitim-öğretim yapılan dönemdeki konuları kapsamaktadır.

3. Öğrencilerimizin sınavlara gelirken maske takması zorunludur.

4. Öğrencilerimizin sınav için gerekli araç-gereci (kalem, silgi vb.) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

5. Öğrencilerimizin sınav başlama saatinden en az 10 dakika önce sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav Takvimi'ne ulaşmak için tıklayınız.

Sorumlu Dersi Olan Öğrenciler ve Dersleri Listesine ulaşmak için tıklayınız.