Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, İslami değerlere bağlı, yaşamı Kur´an-ı Kerim ve Sünnet-i Seniyye doğrultusunda anlayan, tarihi ve kültürel mirası koruyan, insanlığın sorunlarına duyarlı ve çözüm üretebilen imam hatip şuuruna sahip nesiller yetiştirerek ülkemizin örnek gösterilen okullarından biri olmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin genel, özel amaçları ve temel ilkelerinde yerini bulan bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, değerlerimizden kaynağını bularak insanlığın sorunlarına çözüm üreten, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip yardımlaşmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.40-15:50
Yabancı Dil: İngilizce,Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://serdivanaihl.meb.k12.tr

Adres - YAZLIK MAH. 4224. SK. SERDİVAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ NO 45 SERDİVAN / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şehir içi dolmuşları ve Büyükşehir Belediyesi otobüs güzergahı üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Serdivan ilçe merkezindedir, il merkezine uzaklığı 5 km.