Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Okulumuz Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan Genel kurul toplantısı 26 Ekim 2023 Perşembe günü Saat 16:00’da yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 31 Ekim 2023 Salı saat 16:00’ da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

16.10.2023 81

Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza okul aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

13/10/2023

Ömer LİKOS

Okul Müdürü

GÜNDEM:

1.     Açılış, Yoklama, Gündem Maddelerinin okunması ve İlaveler,

2.     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3.     Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçimi,

4.     Birlik Başkanı Siber BACI’nın Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okuması ve ibra edilmesi.

5.     Denetim Kurulu raporunun okunması ve ibra edilmesi,

6.     2023-2024 yılı hazırlanan tahminî gelir ve gider bütçenin görüşülmesi,

7.     Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna üye seçiminin yapılması. (5 asil, 5 yedek),

8.     Okul Aile Birliği Denetleme Kuruluna üye seçiminin yapılması. (1 asil, 1 yedek),