Okulumuz Öğrencisi 'Bayrak' şiiriyle Cumhurbaşkanımızı Duygulandırdı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Ülkemizin Çeşitli İllerinden Gelen çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı. Külliye'deki programa katılan 5. sınıf öğrencimiz Efe Yağız Özalp, Bayrak şiirini okudu.

24.04.2024 19

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN,  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti. Burada konuşan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki buluşmaya katılan Serdivan Anadolu İmam-Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Sakaryalı Efe Yağız Özalp, Arif Nihat Asya'nın 'bayrak' şiirini okudu.

Şiiri okurken duygularına hakim olamayan Efe Yağız, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 'Şiir okuduğun zaman ağlayarak okuyacaksın ve ağlatacaksın. Maşallah' sözleriyle övgü aldı.

Video İçin tıklayınız.

24-04-202424-04-2024