Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alan Okullara Başvuru e-Kılavuzu Yayınlandı

18.06.2021 438

Özel yetenek sınavları ile öğrenci alan okullara başvuru detaylarını içeren e-kılavuz yayınlandı. Güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri ile mûsiki geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor projesi/programı uygulayan Anadolu imam hatip liselerinin 9'uncu sınıflarına öğrenci almak için yapılan Yetenek Sınavının takvimi belli oldu. Buna göre Yetenek Sınavı için başvurular e-Okul sistemi üzerinden bireysel olarak 15-29 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak olup Yetenek Sınavları 1-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak. Öğrenciler 13 Temmuz 2020 tarihinde e-Okul sistemi üzerinden sonuçları öğrenecektir. Sınavı kazanamayan adaylar boş kontenjanlar için 10-13 Ağustos tarihleri arasında ek yerleştirme için başvuru yapacaklardır.

Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alan Okullara başvuru e-Kılavuzu için tıklayınız

18-06-2021