Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

10 Eylül Cuma günü okulumuzda yapılan törenle 2021 YKS'de başarı gösteren öğrencilerimize başarı belgesi ve ödül takdim ettik. Göstermiş oldukları başarılardan dolayı öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Onların akademik başarıları, hepimiz için övünç kaynağı oldu. Ayrıca onların bu başarıları, gelecek yıl sınava girecek olan arkadaşlarına başarılı olmanın zor olmadığını da gösterdi. Öğrencilerimizin bu sınavda gösterdiği başarılarının tüm hayatları boyunca devam etmesini dileriz. Sınav sürecine katkı sağlayan veli, öğretmen ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmalarında ciddi emek sarfeden öğretmenlerimize ayrıca şükranlarımızı iletiyoruz.

12.09.2021 328

12-09-202112-09-202112-09-2021